2011. április 7., csütörtök

Parlagfű mint gyógynövény II.

Írta Weixl-Várhegyi László


Parlagfű kiirtása megvezetés !!!

A gyógyszergyárak állnak a parlagfű, mint GYÓGYNÖVÉNY  kiirtása mögött. A parlagfű hasznos növény, emberi fogyasztásra is alkalmas. Rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, össze kell vágni apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és
rászórni a szendvicsre, a kiszedett ételekre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).

Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek,  megszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre szórni a szárított, megőrölt porát.

Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző  tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom. Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim. Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni.

Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága? Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben.

Nem vettem meg a port, pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, inkább megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!

Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el. Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségűk is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.

A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt!

Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél, visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne.

Ezért a világ urai, a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több földtörténeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségűket!

Weil-Várhegyi László 
feltaláló
mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta,
életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász,
a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és
Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője

1 megjegyzés:

  1. A parlagfű latin neve : AMBROSIA. Magyarul azt jelenti:
    AZ ISTENEK ELEDELE.
    Úgy gondolom, hogy ennél többet nem kell hozzátennem ehhez a ragyogó íráshoz.

    VálaszTörlés